Nieuws

WELKOM OP
HUURDERSDOMESTA.NL

DEZE WEBSITE IS VAN EN VOOR HUURDERS VAN DOMESTA.

Er zijn verschillende huurders- organisaties die zich inzetten om u te helpen en uw belangen te behartigen. Drie lokale huurders- organisaties zijn actief in de gemeente

   Coevorden
   Emmen
   Hoogeveen

En er is een overkoepelende huurdersorganisatie:

    Huurdersplatform SAM

Dit platform richt zich op beleidszaken die spelen in het hele werkgebied van Domesta.

Klikt u op de logo’s hiernaast voor meer informatie over de huurdersorganisatie bij u in de buurt.

Hoera Onze website is weer bereikbaar. SHDH. hoogeveen of

hoogeveen.huurdersdomesta.nl
...

View on Facebook

Hallo allemaal, Helaas is onze website nog uit de lucht. zoals het er nu uitziet zal het ca. 15 oktober weer te zien zijn. Intussen zijn er al weer twee nieuwe: In gesprek met.. geweest . Dus wordt niet ongeduldig maar nieuwsgierig.
Tot Later.
...

View on Facebook

WOON GELUK.
Georganiseerd door het bestuur van de Stichting Huurdersbelangen Domesta Hoogeveen. (SHDH)
WOENSDAG 30 OKTOBER 2019
Wij hebben onze huurders uitgenodigd, voor een bezoek aan Het Klooster, Brinkstraat 5 Hoogeveen, op woensdag 30 oktober
’s middags van 14.30 uur tot 16.30 uur of ’s avonds van 19.00 uur tot 21.00 uur. (Parkeergelegenheid aanwezig). Mauritsplein.
De volgende instanties komen u wegwijs maken:
WMO: Zij gaan vertellen welke mogelijkheden er zijn bij de WMO en welke zorg er wordt gegeven. Zorgloket gemeentehuis, Hulp bij huishouden, Rolstoelen en vervoer voorzieningen, ondersteuning mantelzorgers, gehandicaptenparkeerplaats.
SWW: Samen leven in wijk en buurt, Senioren, Jeugd en jongeren, Vrijwilligers, Mantelzorgers, Hulp en advies, Maatschappelijk werk.
Icare: Biedt verpleging, verzorging, thuis begeleiding, het uitlenen van attributen zoals krukken bedden etc. Hun aanbod is veelzijdig.
Domesta: Gaat uitleggen, hoe u eventueel aanpassingen in uw huurhuis kunt krijgen, doel: Woon en veiligheid en Langer thuiswonen.
Wij gaan u wegwijs maken in het: Wie, Wat, Waar moet ik zijn.
Zoals u zult begrijpen, het is echt de moeite waard om te komen. Neem uw mantelzorger of kinderen mee. Als u een half uurtje eerder komt, kunt u eerst genieten van een kopje koffie/thee.
Er is genoeg mogelijkheid om vragen te stellen, maar u mag ze ook van te voren mailen naar: hoogeveen@huurdersdomesta.nl
Op deze manier hoopt SHDH ( Stichting Huurdersbelangen Domesta Hoogeveen) Bij te dragen aan uw WOON GELUK.
...

View on Facebook

Hallo allemaal, helaas is onze website tijdelijk uit de lucht. Er wordt aan gewerkt en we komen spoedig terug. Blijf ons volgen www.hoogeveen.huurdersdomesta.nl ...

View on Facebook